fredag 29. mars 2013

Dagen før den store dagen i Tambaram

Hele plassen utenfor menigheten er full av brødre og søstre i full aksjon foran den store dagen.
-Langfredag er en stor dag for oss. Vi innbyr hele nærmiljøet til en stor fest. Det blir film, drama, mat, sang og forkynnelse, forteller de ivrige vennene idet de er i ferd med å montere opp tre store kors ute på gårdsplassen. 
-Vi regner med 400 besøkende. Dette vil forklare evangeliet for hinduene, forteller Nelson jr. som er i full aksjon med lastebilen med utstyr som nettopp har ankommet.
De tre korsene skinner så flott der de står opplyst av fullmånen som nå stiger opp. En av de mer muskuløse ungdommene tar på seg en svart hjelm med en kappe ned over skuldrene. Han skal være offiseren som henretter Jesus og som senere bekjenner at "Jesus var Guds sønn". Dette er visstnok hans eneste replikk.

Vi er svært spente på hvordan denne kvelden vil bli så vi gjør om litt på reiseplanene og drar litt senere ut på barnehjemmet. Dermed blir det nok et besøk til Tambaram i kveld og tur til barnehjemmet sent på kvelden. Her går det slag i slag og selv om jeg har flere dager i India på denne reisen enn på forrige, så strekker ikke tiden helt til. På den annen side så er det utrolig hva jeg har rukket å være med på.